Post- en bezoekadres

West-Brabants Archief
Hofstraat 2b
4611 TJ Bergen op Zoom

Als je een vraag voor onze medewerkers in de studiezaal hebt, stel die dan bij voorkeur per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo kunnen wij een antwoord voorbereiden en je zo goed mogelijk verder helpen. Mocht je ons toch telefonisch willen spreken, dan kun je ons elke dinsdag- en donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur bereiken via 085 040 4110.

RSIN (Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer) / Fiscaal (BTW) nummer: NL.8068.34.511.B.01

Kamer van Koophandel nummer: 20171320

Openingstijden

De studiezaal van het West-Brabants Archief is op dinsdagen en donderdagen uitsluitend op afspraak geopend.  

Routebeschrijving studiezaal

Openbaar vervoer

Het West-Brabants archief is op 15 minuten loopafstand van het NS treinstation gevestigd. Vanuit het station loopt u rechtdoor de Stationsstraat in. U volgt daarna de Wouwsestraat, die vervolgens overgaat in de Zuivelstraat. U steekt de Grote Markt over en slaat vervolgens rechtsaf de Fortuinstraat in. Halverwege passeert u de ingangspoort naar het Markiezenhof, u loopt onder de poort door en steekt het plein over. Nadat u onder de tweede poort doorgaat ziet u de ingang van het archief voor u.

Parkeren

Direct voor de deur parkeren is alleen mogelijk voor leveranciers of voor in- en uitstappen.

Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt. Dichtstbijzijnde parkeerplaats is gelegen aan het Sint Catharinaplein of het Mineurplein, op 2 minuten loopafstand. De parkeerplaatsen aan de Gedempte haven, Noordzijde Haven of Zuidzijde Haven liggen op 5 minuten lopen. In de gehele binnenstad van Bergen op Zoom is het betaald parkeren.