Het is opnieuw mogelijk om op dinsdagen en donderdagen onze studiezaal op afspraak te bezoeken. Een afspraak maak je eenvoudig per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je telefoonnummer en wat je wilt inzien of gebruiken: originele stukken, microfiches of de kadasterviewer. Je kunt een tijdsblok van een uur (9-10-11 en 13-14-15 uur) tot maximaal een dagdeel van 3 uur reserveren (9-12 uur of 13-16 uur). Je afspraak is pas definitief als deze door een medewerker is bevestigd.

In het belang van ieders veiligheid houden we ons nog steeds aan de volgende voorzorgsmaatregelen en richtlijnen:

Hou 1,5 meter afstand van alle aanwezigen in de studiezaal.

Voor het ontsmetten van je handen hebben we speciale handgel klaarstaan. Het gebruik van eigen ontsmettingsmiddelen of handschoenen is niet toegestaan.

De kelder en garderobe zijn niet toegankelijk.

Het invalidentoilet is gereserveerd voor onze bezoekers. 

Neem als het kan je eigen laptop mee voor je onderzoek. 

Als je originele archiefstukken hebt aangevraagd, zorgen wij ervoor dat deze klaarliggen. 

Documenten fotograferen is toegestaan. De documenten die je wil laten scannen, mag je uit het dossier laten steken. En na inzage kun je de originelen op tafel laten liggen.

Heb je een microfiche-/computerwerkplek gereserveerd, dan zorgen wij ervoor dat de aangevraagde microfiches klaar staan. Na afloop mag je de lade(s) op de tafel laten staan.

Voor ons zijn de richtlijnen van het RIVM leidend. Volg in alle gevallen de aanwijzingen van het personeel van het West-Brabants Archief op.

Mocht je vooraf of tijdens je bezoek toch nog vragen hebben, één van onze studiezaalmedewerkers helpt je steeds graag verder.